CompanyIGvision - Mentenanta
În 2006, când ecranele video cu led erau încă o necunoscută în România, noi am intrat pe o piață total nouă și plină de întrebări. Începutul nu a fost ușor și ne-am confruntat cu multe situații în care am avut nevoie de ajutorul partenerilor noștri pentru a păstra ecranele funcționale și pentru a putea oferi serviciile de calitate.
Echipa noastră a fost instruită treptat de către noi, pe teren, direct prin lucrul cu echipamentele. Asta pentru că în România ocupația de „Tehnician ecrane video” nu este clasificată.
De-a lungul anilor am efectuat o serie de vizite în China, la fabricile de profil, pentru a „fura meserie” și pentru a acumula toate cunoștințele necesare despre ecranele LED, de la prima fază de producție și până la ecranul efectiv.
Primul nostru ecran avea pitch-ul de 20mm și avea plăci cu leduri RGB, iar azi am ajuns să avem ecrane cu pitch-ul de 2.5mm și leduri SMD. Aceasta este o realizare cu care suntem mândri și care nu ar fi fost posibilă fără o echipă puternică care să susțină toate proiectele.
În 2019, cu ajutorul partenerilor din China, echipa noastră s-a specializat în reparația și mentenanța modulelor LED, iar acum putem oferi aceste servicii și partenerilor noștri.
Toate eforturile susținute de-a lungul timpului au fost făcute pentru a putea răspunde prompt la orice solicitare, pentru a putea realiza orice tip de eveniment și pentru a putea oferi calitate exemplară.